Specialbygg din återvinningsmodul

För att du skall kunna skapa en station som passar företagets källsortering in i minsta detalj kan vi specialbygga din beställning. Ibland finns helt enkelt inte det utrymme som krävs för en källsorteringsmöbel av standardformat och då kan man anpassa måtten för att få plats.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Höjdanpassning

Anpassning i höjd för t ex skrivare eller annan utrustning. Vi kan anpassa höjder exakt efter dina behov. Med höjdanpassning kan du lätt byta en eller flera moduler i samband med att någon maskin ersätts.

Breddanpassning

Breddanpassning kan vara ett enkelt sätt att få plats med de sorteringsfraktioner som behövs om utrymmet är begränsat. Vi kan breddanpassa de flesta av våra moduler för källsortering.

Backutdrag

Backutdrag för returglas kan installeras i de flesta moduler.

Länkhjul för kärl

Länkhjul till större kärl för att underlätta transport. Stora kärl blir ofta tunga, då underlättar ett extra hjul i framkant på kärlet som gör att man kan rulla det utan att behöva luta det.

Håltagning

Hål i locket kan ibland vara ett sätt att få smidiga lösningar. Vi kan göra hål i locken efter ditt behov. Standardhål görs i MDF topp. Mot tillägg kan vi även lägga kantlist på insidan av runda hål.